Video prodhime që jetojnë gjatë

Video prodhime që jetojnë gjatë

Një ndër video reklamat më të mira të vitit 2014 dhe 2015 ende konsiderohen të jenë dy reklamat e punuara nga Paper Communications për klientin Limak Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës "Adem Jashari". Dy reklamat janë menduar mirë dhe disejnuar nga stafi i Paper dhe kanë ndikuar në ngritjen e shikueshmërisë dhe performancën e biznesit të klientit.

Video reklama e punuar së fundmi në Kosovë për bankën BPB është konsidueruar të jetë e suksesshme dhe ende shfaqet në televizionet lokale dhe nacionale në Kosovë.

Luteni të bëheni pjesë e kanalit zyrtar të Paper në Youtube për të pranuar informatat e fundit për videot e prodhuara nga Paper.

youtube.com/PaperAgency